Bel ons gerust: 070 - 42 75 931
 
 
Home » Waarom ons » Strategisch

Waarom ons

Over Strategische Communicatie

Onze overtuiging is dat effectieve communicatie begint bij uw strategie. Alle vormen van communicatie dienen uw strategie te (helpen) realiseren. Op basis van deze visie ondersteunt illumicom uw organisatie - vanaf dag één – met Strategische Communicatie bij het bereiken van:

  • uw commerciële doelen
  • uw organisatorische doelen
  • uw beleidsdoelen
  • uw reputatiedoelen

Heldere meerwaarden

Strategische Communicatie versterkt resultaten en bespaart uw organisatie kostbare tijd en geld; het is een structurele en beproefde methodiek met een merkbaar en meetbaar Return On Investment.

Strategische Communicatie biedt daarnaast nog een belangrijke meerwaarde. Het communicatiebeleid, -plan, -middelenpakket en -budget is voor elke interne stakeholder volledig te begrijpen én te verantwoorden, vanuit de kern van uw zaak.

Strategische Communicatie is universeel inzetbaar voor grote en kleinere organisaties. Het verbindt uw strategische doelen aan een overkoepelend, verantwoord en beheerst communicatie & realisatieprogramma, inclusief budget. Het vormt bovendien de basis van alle vormen van communicatie en de content.

 
Strategische communicatie op afroep