Bel ons gerust: 070 - 42 75 931
Illumicom Strategische Consultancy
 
 
Home » Onze diensten » Strategische Consultancy

Onze diensten

Strategische Consultancy

Hoe haalt u het beste rendement uit uw communicatie? Met Strategische Communicatie raken we de kern van de zaak. We staan met aandacht stil bij elke vraag over de specifieke inzet en meerwaarde van communicatie voor uw organisatie. We adviseren meedenkend, scherp, zorgvuldig en spiegelend - met interesse en plezier - op basis van bedrijfskundige inzichten, organisatorische kennis, gevalideerde communicatiemethodieken en de praktische expertise opgedaan bij communicatieprojecten en -processen voor ruim 350 nationale en internationale organisaties.

Verwacht een doordachte, volwassen advisering en praktische dienstverlening, met de openheid van een 360-graden visie, gekoppeld aan de belangen Ún haalbaarheid voor uw organisatie (groot of klein), Ún altijd gericht op het tactische en operationele resultaat. (zie ook referenties).

Workshops en advisering

Adviesgesprekken, workshops en rapportages op maat vanuit uw specifieke vraagstuk, uitdaging en kansen. Verhelderend, verfrissend en inspirerend.

Strategisch Communicatierapport

Dit centrale document bevat de definiŰring, analyses Ún elementaire bouwstenen om uw doelen met gerichte communicatie structureel te bereiken.

Communicatiemanagement

Deskundige ondersteuning om de kwaliteit van - en de centrale regie over - uw communicatiebeleid en activiteiten nader te professionaliseren.

Communicatieplannen

Concrete beschrijving, budgettering en planning van het optimale middelen- pakket op basis van uw gestelde communicatiedoelstellingen.

 
Strategische communicatie op afroep