Bel ons gerust: 070 - 42 75 931
Illumicom referenties
 
 
Home » Referenties » Inleiding

Referenties

Kennis van zaken, kennis van communicatie

Kennis is één. Expertise in actie is twee. Voor ruim 350 organisaties werken in 20 jaar tijd heeft binnen illumicom een schat aan inzichten en ervaring opgeleverd. Over culturen en businessmodellen, over belangen op diverse niveaus, over effectieve werkwijzen binnen processen en projecten, en - uiteraard - over de toepassing en realisatie van communicatieprogramma’s én - middelen die effect hebben.

Voor grote en kleine sterke merken

Onze inhoudelijke kwaliteiten en adviserend vermogen zijn in de tijd gerijpt en continu meegegroeid. Als onafhankelijk en extern adviseur bieden we structurele en resultaatgerichte adviezen op maat voor grote en kleine sterke merken. Als senior conceptdenkers en copywriters zorgen we dat uw content leidt tot conversie. Als projectbegeleider zorgen we dat de planning en processen van uw communicatiemanagement en projecten kloppen en de realisatie goed plaatsvindt. Het werken met doortastende professionals scheelt tijd, kosten, zorgen en levert méér resultaat op.

350 referenties, 15 branches

Bijgaande treft u onze referenties verdeeld over 15 branches. Wilt u meer weten over onze meewaarden? Belt u ons gerust voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 
Strategische communicatie op afroep